Glittertatueringar

Glitter, glitter och ännu mer glitter!

Glittertatueringar är enormt trendigt och sätter extra glitterkant på ditt event. Det är lika kul för yngre som äldre barn (och ibland hänger några glada vuxna också på). De får välja sitt favoritmotiv bland fina stjärnor, tuffa dödskallar, söta hjärtan, häftiga djur och mycket mer. Sen bestämmer de fritt vilka glitterfärger de vill ha, och på ca 5 minuter har vårt team med glittertatuerare förverkligat önskemålen. Superglittrigt och supersnyggt!

Glittertatueringarna är vattentåliga och går att bada med. De kan hålla i ungefär en vecka, men gnugga inte alltför mycket på dem i vatten för då gnuggas de bort. Eftersom glittertatueringarna är vattentåliga så gör vi dem inte i ansiktet, men gärna på till exempel handen, armen, axeln eller benet. Ju glittrigare desto bättre!

Allt material vi använder är hudvänligt, godkänt och anpassat för att användas på huden. Vi är noga med att hålla god hygien, bl.a. rengör vi våra penslar mellan varje tatuering och rengör även huden där glittertatueringen ska sitta.

Bildgalleri