Om oss

Vårt mål

Vi vill göra ditt event extra minnesvärt och sprida en härlig glädje hos alla som besöker eventet. Med ansiktsmålning, glittertatueringar, ballongfigurer, ballongpyssel och ballongdekorationer strävar vi efter att uppnå det. Vi specialiserar oss på att förgylla företagsevent, allt från små tillställningar till stora evenemang.

Vårt team

Vi är ett glatt team som utgår ifrån Malmö, men tar uppdrag i hela Skåne. Eftersom vi är ett team så kan du enkelt kombinera flera ansiktsmålare, glittertatuerare, ballongtwistare och/eller pysselpersonal till samma event om du önskar det, men det går självklart lika bra var för sig. Oavsett vem eller vilka i vårt team som kommer till eventet så vill vi ge dig kvalitet och ett glatt humör!

Grundaren

Artmagine startades 2012 av Paula Gutheim - certifierad ballongkonstnär (CBA), utbildad och diplomerad ansiktsmålare och makeup-artist. Att varje dag ha förmånen att få arbeta med sin stora passion, att kunna skapa något eget med händerna och sprida leenden omkring sig, det är verkligen en dröm som blivit uppfylld.